language arrow_drop_down
DK NO EN

Connectivity och Internet of Things (IoT)

Teknikutvecklingen och digitaliseringen går snabbt framåt. Här finns det såväl möjligheter som utmaningar för alla organisationer – oavsett bransch, storlek eller inriktning. Inom området Connectivity och IoT stödjer och hjälper vi dig att förstå hur dina produkter används, hur din produktionsmiljö kan förbättras och hur insamlade data kan bearbetas för att skapa värde.

Digitaliseringen skapar förutsättningar att utveckla nya innovativa lösningar, produkter och affärsmodeller. Men hur kan sensorer, uppkopplade maskiner, trådlös positionering och dataanalys användas för att öka produktiviteten, förbättra service och underhåll eller förbättra dialogen med kunderna? Var ska man börja och vilka metoder ska användas för att skapa ett kostnadseffektivt system?

Prevas bredd och erfarenhet inom IoT kombinerat med kompetens inom it-säkerhet, dataanalys och verksamhetsutveckling gör oss till en trygg och effektiv utvecklingspartner. Vi tar produkter och lösningar från den första skissen till certifiering, produktion och lansering. Vi hjälper också gärna till med att förbättra produkter, system och tjänster som redan har introducerats på marknaden.

Frågeställningar vi möter är ”ska vi vänta på 5G?”, ”vad gör vi med vårt GSM modem som redan finns ute på marknaden?”, ”hur sätter vi upp en stabil och framtidssäker IT-arkitektur?”. Prevas har stöttat kunder redan då området kallades M2M (machine-2-machine). Vissa saker är sig lika, men mycket har också förändrats.

Läs mer om våra erbjudanden.

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Sordin

  Innovativa hörselskydd för fungerande gruppkommunikation

 • BellPal

  Smart klocka för falldetektering

 • JABII

  JABII gör kampsport roligt och smärtfritt

 • Global leverantör inom farm management

  Lönsammare mjölkproduktion

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!