language arrow_drop_down
DK NO EN

Projektledning

För ökad innovationskraft och produktivitet hos våra industrikunder. Och hantering av komplexa FoU-projekt. 

Våra kunder finns i de flesta branscher. Gemensamt för flertalet är att de vill dra större nytta av de möjligheter som teknikutvecklingen skapat. Ofta står våra kunder inför både stora och kluriga utmaningar som kräver erfarenhet och uppfinningsrikedom för att lösas. Och det är oftast här vi kommer in i bilden.

Vi har förmågan att han­tera hela kedjan från idé till design, utveckling, verifiering och validering, certifiering, industrialisering, tillverkning och därefter support, underhåll och uppgraderingar.

En kompetent projektledare är förmodligen den viktigaste enstaka tillgången för framgångsrik leverans av ett FoU-projekt. Vi har en solid projektkultur och en enastående historik i fråga om att leverera våra projekt i tid. En av hemligheterna bakom vår framgång är att vi hela tiden arbetar för att effektivisera vår utvecklingsmodell och ta till oss de bästa delarna av projektledningsfilosofierna hos våra många marknadsledande kunder.

Vi har vårt Project Management Office, som fungerar som supportorganisation för våra projektsponsorer och projektledare, vilket säkerställer att vi upprätthåller våra höga kvalitetsstandarder.

Vi har expertkonsulter med kompetens inom riskhantering, riskanalys, produktionsteknik, PMI, PMP, FMEA/FMECA, kvalitet, logistik, kvalitetssäkring enligt ISO 13485, IEC 62304, SIL, Scrum, funktionsdriven utveckling, agil utveckling och mycket mer.

inspiration

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

projektstöd från prevas

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Emerson

  Uppdaterad I/O-box framtidssäkrar Emersons tankradarsystem

 • Aktör inom Telekom

  Prevas skapar förbättrad kundupplevelse genom effektiv produktdatahantering

 • Nipro Medical Europe

  Prevas expertis inom UX/UI hjäper Nipro att välja nytt designkoncept

 • Sordin

  Innovativa hörselskydd för fungerande gruppkommunikation

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!