language arrow_drop_down
DK NO EN

Värdeskapande underhållslösningar (EAM)

Faktabaserade beslut ökar möjligheterna att uppfylla hållbarhetsmål och använda resurser som material, energi, människor och miljö på ett klokt sätt. Ett värdeskapande underhållssystem är guld värt!

Med välplanerat och förebyggande underhåll kan du höja tillgängligheten, öka produktiviteten och minska underhållskostnaderna.

Vill du också dra nytta av branschspecifika standardprocesser baserade på bäst praxis, för att slippa uppfinna hjulet en gång till. Då kan vi hjälpa dig.

Vi levererar och implementerar en användarvänlig och skalbar underhållslösning (EAM) för kloka beslut där du får en detaljerad överblick på hela ditt underhållsbehov. Förenklat menar vi att om du ger dina medarbetare förutsättningar för att göra sitt jobb på bästa sätt, blir resultatet att era kunder får service i världsklass. Samtidigt som era anläggningar tas om hand på bästa sätt.

Vi har valt att jobba med marknadens främsta underhålls- och fältservicelösningar. Över 80 kunder har fått hjälp av oss i sina projekt för underhållssystem. Det har gjort att vi har stor erfarenhet och vi förstår verksamhetsprocesser inom underhåll. Många av våra kunder är också tillsammans med oss på väg från en on-prem-installation in i molnet.

Läs mer och fundera om just din verksamhet känner igen sig i nedanstående möjligheter och utmaningar.

Dina medarbetare frigör upp till 20 % av sin tid

Systemstrul och dåliga processer? Ett modernt underhållssystem stödjer affärsprocesserna och ger er möjlighet att automatisera er verksamhet. Det gör ditt företag till en attraktiv arbetsgivare. Det ger er möjlighet att skapa värde för era kunder, i stället för att underhållssystemet och onödiga arbetsmoment blir en stressfaktor och ännu värre ett arbetsmiljöproblem. Andra företag har i medeltal ökat produktiviteten hos sin arbetskraft med upp till 20% genom införande av ett marknadsledande underhållssystem.

Upp till 20% färre driftstopp i era anläggningar

Har ni för många akuta reparationer, som är kostsamma och leder till oförutsedda driftstopp? Vore det inte bättre att jobba med planerat underhåll, att rätta resurser finns på plats vid rätt tidpunkt? Förebyggande underhåll kan vara tillståndsbaserat eller prediktivt och ni startar er resa där det passar er.

Kunden i fokus

Går för lite tid till för att ge värde till era kunder? Konkurrensen om kunderna är tuff och den som levererar det bästa värdet kommer att vinna i längden. Effektiva och nöjda medarbetare med rätt förutsättningar kommer att ha kunden i fokus.

Hållbarhet för att hushålla med jordens resurser

Hur skulle det vara att öka livslängden och samtidigt minska driftkostnaderna på era anläggningar? Med ett marknadsledande underhållssystem kommer ni att ha det stöd som ni behöver. Idag är också återanvändning en nödvändighet för att världens resurser ska räcka till för kommande generationer. Många företag har börjat sälja begagnade och restaurerade produkter.

Ett bra underhållssystem stödjer hållbarhetsprocessen och hjälper er att ta hand om era investeringar under hela livscykeln. Hållbarhet är också att jobba papperslöst och digitalt och ha med sig all information om anläggningen vid utförandet av arbetsordern. Det kan handla om arbetsinstruktioner, ritningar, historik, reservdelar etc. Vilka är era hållbarhetsmål?

KPI'er för att styra din verksamhet

Har ni dåliga eller inga KPI’er? Ständiga förbättringar är ett måste om du ska hänga med utvecklingen. För att kunna styra din verksamhet och fatta rätt beslut, behöver du kunna analysera verksamheten. Vad behöver du för att fatta rätt beslut och vad vill du förbättra? Beläggningsgrad, first-time fix rate, förhållande akuta och planerade driftstopp?

en partner för framtiden

Vi erbjuder effektiva kundanpassade lösningar för din bransch och etablerar långvariga kundrelationer. Prevas är:

HxGN EAM Channel-partner

Hexagon Channel Partner, HxGN EAM

Partner med Ultimo inom Field Service Management (FSM)

IFS Ultimo

Certifierad Microsoft Solutions-partner

Microsoft

Oracle Gold-partner

Oracle

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Karlstads kommun

  Karlstads kommun säkrar framtidens VA-underhåll med HxGN EAM

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyrning och mindre svinn med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardiserat och molnbaserat underhållssystem, i samarbete mellan Göteborgs Spårvägar och Prevas

 • Scatec ASA

  Digitaliserad underhållslösning till solcellsanläggningar

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Vi söker nya talanger

Bli en av oss!