language arrow_drop_down
DK NO EN

Hello Possibility

Vi löser problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter.

Vi tror att det är just påhittigheten som kommer att rädda världen. Duktiga människors förmåga att se lösningar som ännu inte finns. Som gör det möjligt för hjärtsjuka att via en uppkoppling hemifrån mäta och meddela sitt EKG till sjukhuset. Eller hjälper stålindustrin att effektivisera sin produktion och samtidigt minska energiförbrukningen. Eller genom smart sensorteknik minska risken i samband med knäoperationer.

Vi tror att påhittigheten kommer att göra andra saker också. Mindre saker, men ändå viktiga för många människors vardag. Som att se till att glassen smakar likadant oavsett var i världen du köper den. Hålla koll på din cykel och larma om någon försöker norpa den. Eller göra det möjligt för dig att kontrollera din fertilitet utan att du behöver sätta din fot på mottagningen.

Detta är bara några av de tiotusentals problem vi löst sedan vi började 1985. Allt tack vare påhittiga kollegor och kunder som sett något andra inte sett. Det är så vi vill ha det. Vi kallar det Hello Possibility.

Läs mer om andra möjligheter vi sett och förverkligat här.

Kunder som sett möjligheterna

Våra kunder finns i de flesta branscher. Gemensamt för flertalet är att de vill dra större nytta av de möjligheter som teknikutvecklingen skapat. Det kan handla om att hitta nya konkurrensfördelar, skapa nya eller utveckla befintliga produkter och tjänster, eller effektivisera en industri. Eller något helt annat. Ofta står våra kunder inför både stora och kluriga utmaningar som kräver erfarenhet och uppfinningsrikedom för att lösas. Och det är oftast här vi kommer in i bilden.

Sedan 1985 har vi sett utmaningar och hittat möjligheter i branscher där det ställs höga krav. Life Science är ett exempel, med krav på hög säkerhet, regulatoriska krav och tillförlitlighet. Eller tillverkningsindustrin med sin globala konkurrens och ett starkt förändringstryck kopplat till hållbarhet. Bara för att nämna två. Här är några av våra kunder som sett möjligheterna:

ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, Zenicor och Volvo.

Vad kan vi erbjuda dig?

Det korta svaret: Förändring och glädje. Egentligen handlar hela vårt erbjudande om det. Förändring genom att med hjälp av teknisk uppfinningsrikedom ta en produkt, tjänst eller industri och göra den mer effektiv, mer användarvänlig eller mer lönsam. Oftast alla tre samtidigt.

Glädje genom att förändring faktiskt är kul. Från det att vi tillsammans försöker hitta lösningar på olika problem, till känslan när den färdiga lösningen ligger framför oss. Precis så som det ska vara.

Våra erbjudanden är spetsiga och innehåller ofta pusselbitar som gör att vi inte behöver börja om från början i varje enskilt projekt. Välkommen att läsa det långa svaret med härligt djupa tekniska aspekter på vad vi kan erbjuda dig, här.

Våra core values

Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler.

Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team.

Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur.

På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

senaste nytt från prevas

utvecklas med oss

inspiration

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

Kontakta oss

Helena Lundin

Communication & Information manager

Tel +46 70 608 75 55

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

    #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink ) #makeReference( $imgNode $customerName $title $articleLink )

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Vi söker fler talanger

Bli en av oss!