language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Kundsupport - din trygghet

För att få största möjliga nytta av din systeminvestering och för att hålla igång förbättringsprocesserna i verksamheten krävs effektiv informationshantering.

Det krävs hög kompetens att bibehålla produktionssystems effektivitet, särskilt i dagens ökande globala konkurrens. Strama budgetar, alltmer komplexa system, kunders krav på leveransservice samt ändrade affärsförutsättningar ger utmaningar i att säkerställa att dessa stödsystem ger maximal verkningsgrad.

Prevas kundsupport är en viktig, och av kunderna uppskattad, verksamhet inom Prevas. Genom Prevas kundsupport ges våra kunder hög tillgänglighet och säkerhet på de produkter och lösningar som vi levererar. Supporten är ett led i Prevas helhetstänkande som går ut på att kunden ska få fokusera på sin kärnverksamhet.

Driftsäkerhet i fokus

Vad innebär ett driftstopp för en produktionskritisk verksamhet? Vilka konsekvenser får ett driftstopp i ett utvecklingsintensivt företag, där time-to-market är den kritiska faktorn? Detta är exempel på frågor Prevas tar ställning till när vi tar fram starkt kundorienterade supportlösningar för företag i olika branscher.

Supportavtal

Du kan välja mellan olika supportnivåer beroende på vilka krav du har på tillgänglighet. I en driftskritisk miljö med höga tillgänglighetskrav erbjuder vi både dygnet-runt-support och förebyggande support.

Support kontakt

För våra kunder finns en nedladdningssida där du kan ladda ner patchar, manualer och applikationer till våra produkter. Nedladdningssidorna är skyddade med ett lösenord. Om du skulle behöva detta lösenord kontaktar du vår support enligt nedan.

Vår kundsupport, förutom för GCM där servicekontrakt definierar överenskomna supporttider, är bemannad 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan.

 

Produkter

Tel.nr

E-mail

GCM (Goods Certificate Manager)

+46 54-14 74 40

support.gcm@prevas.se

Industriell IT & Automation

+46 20-44 00 99

support.is@prevas.se

inspiration

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Uddeholm

  Automation för hållbarhet och kvalitet.  

 • ABB Robotics

  Robot bygger robotar på ABB.

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserar sitt underhållsarbete

 • Robotize

  Logistiklösning för smarta industrier

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!