language arrow_drop_down
DK NO EN

eLIPS, verktyg för optimerad produktionslogistik

eLIPS är en skalbar verktygslåda som ger dig full kontroll över produkter i arbete. Och möjliggör materialleveranser just-in-time till alla produktionsavsnitt. 

eLIPS är ditt hållbara systemstöd! Detta genom sin integrationsvänlighet. Systemet kommunicerar med överordnat affärssystem med valfri teknik och även trådlöst i realtid med allt från printrar till handdatorer, truckar, banor, kranar och robotceller.

Dirigenten som är där för att leda och ha koll

Integration mot annan produktionsutrustning, som ugnar och monteringsstationer, är inte heller ett problem. Färdiga protokoll finns idag för de flesta utrustningar på marknaden vilket möjliggör effektiv integration även av utrustningar som är standalone. eLIPS knyter alltså på riktigt ihop affärssystem med all logistik och produktionsutrustning. Och blir därmed dirigenten för hela din produktionslogistik!

eLIPS moduluppbyggnad möjliggör skräddarsydda och skalbara implementationer som tål förändringar. Systemets omfattande spårbarhets- och historikfunktioner gör att du inte bara har koll på vad som händer just nu utan även får data för vidare analys.

eLIPS, produktionslogistik

I lång och trogen tjänst

Med sina 35 år på marknaden har eLIPS en stor inbyggd erfarenhetsbank. Detta möjliggör både snabba implementationsprojekt och redan från början beprövade lösningar för de utmaningar som uppstår i din vardag.

Utifrån vår Microsoft.NET-baserade​ verktygslåda eLIPS erbjuder vi full WCS-funktionalitet.​ Dessutom finns alla WMS-funktioner som transportkontroll, lager och förrådshantering, platsval, inkommande och avgående gods, orderhantering etc.​ Efter drygt 30 års erfarenhet av fullskaliga logistiklösningar är integration mot ERP/MES/WMS​ en av våra absoluta styrkor.

Kontakta oss

Ylva Amrén

Business Region Manager, Region West

Tel +46 73 075 71 52

E-post

Kontakta oss

Åsa Sandberg

Unit Manager IndTech & Asset Management

Tel +46 722 47 59 01

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!