language arrow_drop_down
DK NO EN

Snitcher Medical, etikettering av läkemedel

Ett nytt synsätt på etiketter för läkemedels- och medical device-industrin.

Prevas Snitcher Medical gör det enklare och säkrare att arbeta med etikettering av läkemedel och medical devices. Produkten är ett flexibelt print-on-demand-system som klarar allt från småskaliga behov till de krav stora automatiserade produktionsanläggningar ställer.

Nya produkter snabbare ut på marknaden
Du slipper att gå via tryckeri för att trycka etiketter till dina produkter. Etiketterna designas i systemet och är klara för tryck direkt, samtidigt som fullständig versionshantering uppnås. Hela hanteringen med etiketter blir snabbare och time-to-market för dina produkter förkortas.

Lättanvänt med full spårbarhet i produktionen
All data angående etiketter som enligt myndigheters krav måste sparas, kan sparas i systemet och återkallas när som helst. Spårbarhet gäller t.ex. innehålls- eller designförändringar i etiketten. Så fort en etikett ändras lagras detta i Snitcher Medical. En etikett som trycks kan i efterskott visas exakt som den trycktes.

Framgångsrikt system
Flertalet av de stora svenska läkemedels- och medical device-företagen använder idag produkten såväl nationellt som internationellt. Systemet utvecklas och anpassas kontinuerligt för att tillgodose varje kunds unika och skiftande behov. Långsiktiga samarbeten med våra kunder har alltid visat sig ge de bästa resultaten.

Flexibelt moduluppbyggt system för större effektivitet
Flexibelt moduluppbyggt system för större effektivitet Prevas Snitcher Medical är ett moduluppbyggt system som ständigt utvecklas med nya moduler. Vid behov tillhandahåller vi anpassningsbar valideringsdokumentation. Det gör Prevas Snitcher Medical till ett effektivt och lättanvänt system.

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!