language arrow_drop_down
DK NO EN

Robotlösningar

En komplett leverantör för robotbaserade produktionsanläggningar.

Att effektivisera och automatisera sina produktionsverksamheter är några av de viktigaste åtgärderna en företagsledning kan ta för att möta utmaningarna på dagens konkurrensutsatta marknad.

ALL INKLUSIVE-ERBJUDANDE Prevas har ett stort applikationskunnande och med spetskompetens inom elektronik, programvara och mekanisk konstruktion samt robotprogrammering kan vi bygga upp konkurrenskraftiga och kompletta robotbaserade produktionsanläggningar. Det inkluderar våra egna och andras produkter, och projekten drivs alltid av våra erfarna konsulter inom området. Vi gör även mindre åtaganden som delprojekt inom mekanik, konstruktion, programmering och programvara och kan vara behjälpliga med att bygga om en mindre befintlig station.

EN SAMARBETSPARTNER SOM HÅLLER IHOP ALLT
Under de senaste åren har fokus varit att leverera programmering och överordnad styrning för att nu även leverera hårdvaran, d.v.s. en robot och en komplett anläggning med gripdon och kringutrustning, samt utveckla principen och mekaniken; ofta för mekaniska verkstäder. För kunderna är det smidigt eftersom Prevas håller i alla trådarna och är spindeln i nätet för alla leveranser och som också ansvarar för att montera ihop enligt kravspecifikationen till en färdig robotcell. Därefter bygger vi den igen hos kunden och de har en helt ny automationscell redo att användas!

EXEMPEL PÅ KUNDER
ABB, GKN Driveline, Sandvik, Scania, Tetra Pak och Volvo. 

Kontakta oss

Peter Karlsson

Manager Automation, Prevas

Tel +46 70 399 00 01

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Moelven

  Automatiserad planering frigör resurser hos Moelven

 • Uddeholm

  Automation för hållbarhet och kvalitet.  

 • ABB Robotics

  Robot bygger robotar på ABB

 • ASM Foods

  Smakfull utveckling

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Vi söker nya talanger

Bli en av oss!