language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2023-06-21

Ökad efterfrågan får Prevas att utveckla sitt erbjudande inom Enterprise Asset Management (EAM)

Som ett led i Prevas fortsatta satsning inom EAM och hållbar produktion ansluter nu Leonard Mindhammar till företaget som applikationsspecialist.

Prevas satsning inom Enterprise Asset Management (EAM) når nya höjder
Bildtext: Leonard Mindhammar, applikationsspecialist inom EAM på Prevas AB.

Prevas är glada att kunna meddela att EAM-teamet är förstärkt med Leonard Mindhammar.

- Leonard har en spännande bakgrund inom systemvetenskap med erfarenhet och metoder för att utveckla komplexa system och deras interaktioner, säger Åsa Sandberg, Business Unit Manager IndTech på Prevas. Hans användarfokus tillför mycket till våra erbjudanden inom flexibla system som växer med organisationen och dess affär.

- Det jag har med mig från tidigare erfarenheter och fortsatt kan bidra med här på Prevas är kunskapen om hur verksamhetskritiska system implementeras, underhålls och framför allt stöttar och utvecklar kundernas verksamhetsprocesser, säger Leonard Mindhammar.

Nyligen modererade Leonard ett uppskattat webinar om hur livslängd på tillgångar kan öka samtidigt som driftkostnaderna minskar. Detta genom behovsanalys, sömlösa integrationer och snabb implementering av den mångsidiga och anpassningsbara EAM-lösningen från IFS Ultimo.

- Det märks verkligen att Leonard vill tillämpa sin kompetens för att realisera innovativa lösningar som möter våra kunders behov. Hans förmåga att se komplexa system och samtidigt uppmärksamma viktiga detaljer är redan nu en tillgång för våra kunder. Detta oavsett tekniskt plattformsval, berättar Åsa vidare.

I rollen som applikationsspecialist kommer Leonard att vara en viktig ledare i leveranserna till Prevas befintliga och nya kunder.

- Efter bara några få månader hos Prevas trivs jag redan exceptionellt bra. Jag drivs av att arbeta kundnära för att skapa värdeskapande systemstöd. Så roligt att få göra skillnad för så många i sin vardag. Möjligheten att få vara del av en varm och utvecklande företagskultur värderar jag också väldigt högt, avslutar Leonard.