language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2020-05-06

Inbjudan till webinar. Hur kan du digitalisera din fältservice?

Prevas och IFS bjuder in till ett informativt webinar om hur du kan digitalisera din fältservice och skapa rätt förutsättningar för att lyckas med ditt initiativ.

Utvecklingen av fältservice har varit lavinartad under de senaste åren, samtidigt som teknik- och kundförväntningarna ständigt ökar. För tjugo år sedan var fältservice inriktad mot reparationsavbrott, men har successivt ändrats mot långsiktiga affärsrelationer med digitala stöd som är mer tillfredsställande för kunden och mer lukrativa för verksamheten.

Nya sätt för digitalisering kan möjliggöra helt nya intäktsmodeller och förstärka kundrelationen ytterligare, vilket genererar värde för båda parter. Det är väldigt lockande och lätt för en organisation att besluta att digitalisera sin verksamhet. Organisationen har köpt in sig på buzzwords, läst forskningen, konsulterat analytikerna och sett siffrorna om potentiella kostnadsbesparingar och intäktsökning. Allt stämmer överens på det abstrakta planet, men hur definieras vad digitalisering egentligen innebär?

Du är varmt välkommen till ett inspirerande och kostnadsfritt webinar med fokus på diskussion och erfarenhetsutbyte.

Anmäl dig här!

När
Webinaret hålls torsdagen den 14 maj 2020, mellan kl 12-13.

Presentatörer
Alexander Fjelltveit, IFS, Asmir Tahmaz, Prevas AB & Per Malmcrona, Prevas AB

Agenda

  • Vad innebär digitalisering egentligen
  • Varför ska du digitalisera din fältservice
  • Vad finns det för utmaningar
  • Hur skapar du de rätta förutsättningarna
  • Funktionalitet
  • Service- och arbetsprocess
  • Demonstration av mobilitet
  • Avslutande diskussion