Hem
dk  no  en  

Prevas återförsäljare av testsystemen WATS och skyWATS

Prevas Innovation for Growth

Prevas har tecknat avtal med norska Virinco om försäljning av testsystemen WATS och skyWATS i Skandinavien. Med hjälp av dessa verktyg kan man var som helst i världen läsa av testdata i realtid. Det blir ett värdefullt komplement till Prevas övriga kunderbjudande.

WATS och skyWATS är kraftfulla system för övervakning och kontroll av testdata. Verktygen samlar bland annat in data från test- och reparationsstationer och förvandlar det till data som är enkelt att analysera och utvärdera. Testsystemet skyWATS är dessutom en prisvärd, molnbaserad version som möjliggör datainsamling i realtid från hela världen. Prevas kan nu leverera, installera och anpassa systemen så att de tillgodoser kundernas behov och därmed stärker deras konkurreskraft.

– Virincos WATS-system passar perfekt in i Prevas produktportfölj. Tack vare det nya avtalet kan Prevas tillhandahålla högkvalitativa lösningar på alla nivåer inom automatiska testsystem. Det gäller allt från specialutveckling av mätinstrument och integrering av testutrustning och testprogram till en effektiv koppling mellan testsystemen och företagets övriga system, säger Søren W. Mathiasen, försäljnings- och marknadschef på Prevas A/S.

Utveckling av testsystem går hand i hand med Prevas kompetens inom elektronikutveckling av mycket komplexa produkter, bl.a. till läkemedelsindustrin där testning är ett absolut krav under utveckling och produktion.

För mer information och uppföljning

Jonas Mann, affärsområdeschef Produktutveckling, Prevas AB
E-postadress: jonas.mann@prevas.se  Mobil: +46 70-379 06 69

Søren W. Mathiasen, försäljnings- och marknadschef, Prevas A/S
E-postadress: soren.mathiasen@prevas.dk  Mobil: +45 20-99 76 01

Jacob Christensen-Røed, vd, Virinco AS
E-postadress: jcr@virinco.com  Direktnummer: +47 48-00 66 67 

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008