dk  no  en  

sv en dk no

Ny Life Science-kund till Prevas

PRESSRELEASE

2017-10-04

QuickCool väljer Prevas till sin mjukvaruleverantör inför slutfasen och lanseringen av deras QuickCool® System. Prevas lokala närhet, tekniska kompetens och erfarenhet av att utveckla medicintekniska produkter var avgörande när man valde ny samarbetspartner.

Prevas kommer att spela en central roll i QuickCools fortsatta utvecklingsarbete. En första uppgift blir att optimera, validera och verifiera mjukvaran till QuickCool® System inför CE-märkning och lansering av den nya produkten. Därefter kommer Prevas att hjälpa till med underhållstjänster och vidareutveckling av deras framtida lösningar.

- Vi har gjort ett medvetet val att byta mjukvaruleverantör inför slutfasen av vårt utvecklingsprojekt, säger Fredrik Radencrantz VD på QuickCool. Vårt beslut känns rätt både utifrån ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. De kortsiktiga fördelarna är flera, bl.a. det faktum att Prevas projektteam kommer att sitta tillsammans med vår egen personal, vilket känns både praktiskt och mer effektivt. Det kommer att underlätta de mjukvaruändringar som vi har planerat samt effektivisera vårt viktiga validerings- och verifieringsarbete. Det finns många synergivinster. Då vi även har valt Prevas som leverantör av underhållstjänster samt vidareutveckling av våra framtida system och lösningar, känns det även som en bra långsiktig lösning.

- Vi är mycket glada över att QuickCool valt oss som sin framtida samarbetspartner inom produktutveckling. Vi jobbar alltid i ett nära samarbete med våra kunder och via vårt Life Science-erbjudande kan vi även leverera ytterligare kompetenser inom inbyggda system och QA till QuickCool. Prevas har mer än 30 års erfarenhet av att balansera ny och beprövad teknik när det gäller att på ett effektivt sätt skapa innovativa produkter, säger Patrick Buschow regionchef på Prevas.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Patrick Buschow

Manager Region South

Tel

+46 707 43 53 81

Håkan Erlandsson

Business Unit Manager Region South 

Tel

+46 703 10 22 24

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning