dk  no  en  

sv en dk no

Ökad produktivitet med processlösning från Prevas

PRESSRELEASE

2017-02-28

Prevas levererar en ny processlösning till Carlsbergs anläggning i Ramlösa. Den nya lösningen kommer att driftsättas under våren 2017. Ordervärde cirka 14 Mkr.

Prevas ska leverera en nyckelfärdig och automatiserad processombyggnad. Det är ett totalåtagande som omfattar byggnation, processteknik, automation och montage. Vårt fokus är att förbättra och utöka våra kunders processanläggningar för ökad produktivitet, kapacitet och kvalitet.

I Ramlösa utanför Helsingborg tappas bara naturligt mineralvatten direkt från källan. Varje år fylls flaskor och burkar med Ramlösa Original, Ramlösa Citrus, Ramlösa Fläder och många andra smaker - totalt cirka 90 miljoner liter mineralvatten.   

- Prevas har mångårig erfarenhet och djup kompetens inom process och automation och kan erbjuda kompletta nyckelfärdiga lösningar. I våra uppdrag väljer vi den lösning som passar kundens behov bäst. Vi är mycket stolta över att Carlsberg fortsätter att ta vår hjälp i sin utvecklingsresa, säger Henric Persson säljansvarig på Prevas i Malmö.

Prevas ökar kvalitén och produktiviteten i kundens produkter och produktionsanläggningar samtidigt som vi säkerställer att man tar tillvara på ny teknik och digitaliseringens möjligheter. Den snabba digitaliseringen tillsammans med industrins ständiga jakt på ökad produktivitet och nya smarta produkter, ger hela tiden liv till nya affärsmöjligheter oavsett marknadsförutsättningar. Prevas har byggt upp en omfattande kompetens-bank och har stor erfarenhet inom områden som Internet of Things och Industry 4.0, där vårt erbjudande bland annat består av allt ifrån smart service, analys av molndata, uppkopplade sensorer till utveckling av nya affärsmodeller och interna processer.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Therese Riddarström

Henric Persson

Business Unit Manager, Industrial Systems

Tel

+46 40 691 95 23

Patrick Buschow

Manager Region South

Tel

+46 707 43 53 81

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning