dk  no  en  
sv en dk no
Prevas Young Engineer Network

PREVAS YOUNG ENGINEER

UNIK SATSNING SOM PREVAS GÖR TILLSAMMANS MED KUNDER I LINKÖPINGSREGIONEN!

Prevas Young Engineer

Prevas Young Engineer är ett erbjudande inom produktutveckling för nyexade ingenjörer som sammanfattande innebär:

  1. Prevas anställer en nyexad ingenjör i samråd med kund
  2. Konsulten går ut i uppdrag
  3. Efter ett år har kunden möjlighet att ge konsulten ett jobberbjudande
  4. Konsulten väljer om den vill stanna eller gå över

Vem kan gå med?

Vi vänder oss till dig med en teknisk examen, gärna civilingenjör. Du kan vara driven i elektronik och programmering, eller ha ett intresse för att utvecklas inom dessa områden.

Det är inte alltid lätt att veta vilken arbetsgivare man ska välja men hos oss får du två chanser i en. Som Young Engineer blir du konsult hos oss och går ut i uppdrag till en kund, i ett uppdrag som passar dig.

Efter ett år kan kunden erbjuda dig en anställning hos sig. Du väljer själv om du vill stanna hos oss på Prevas eller gå över till kundens verksamhet.

Under ditt första år erbjuder vi en konsultmentor som stöttar dig i konsultrollen. Fördelar med Prevas Young Engeineer är:

  • Två möjliga karriärer i en anställning
  • Fullvärdig heltidsanställning, provanställning till fast anställning efter 6 mån
  • Mentorskap

Prevas Young Engineer Network

Vårt nätverk Prevas Young Engineer Network syftar till att skapa relationer mellan våra kunder och studenter, som i förlängningen kan leda till en anställning som young engineer. Vi arrangerar aktiviteter som t.ex. coaching, föreläsningar, studiebesök och sociala aktiviteter. Allt med syftet att du som studenter ska lära känna arbetsmarknaden i Linköpingsregionen.

Vem kan gå med?

Vi vänder oss till dig som går en utbildning eller är nyexad högskoleingenjör/civilingenjör inom t.ex. teknisk fysik, datateknik och  mjukvaruteknik.

Passa på och gå med i Prevas Young Engineer Network. Det är gratis och medför inga förpliktelser.

Samarbetspartner - fördelar för företag

För våra kunder erbjuder vi möjligheten att rekrytera en nyexad student på ett enkelt och transparent sätt. I enighet med era önskemål matchar vi en young engineer som är i uppdrag hos er under tolv månader. Vi är redan från början transparenta med att ni efter ett år kan ge konsulten ett erbjudande om anställning. Valet ligger dock helt hos konsulten.

Prevas har även ett nätverk för studenter som är intresserade av vårt erbjudande. Som kund till oss får ni tillgång till nätverket och kan genom detta nå studenter för exjobb, sommarjobb och för att profilera ert varumärke.

Som konsult på Prevas vill vi att du utvecklas. Det är viktigt för oss eftersom vi hela tiden måste möta våra kunders behov och vi tror också att det är en förutsättning för att du ska trivas. Sök våra lediga jobb.

Kontakt

Erik Svansbo

Erik Svansbo

Account Manager, Linköping

Tel

+46 13 32 86 34

Erik Svansbo

Sanna Manhem

Recruitment

Tel

+46 70 282 45 60

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning