dk  no  en  

sv en dk no

Xilinx FPGA utbildning med Prevas

Xilinx FPGA, aktoriserad utbildningspartner ATP

Officiell auktoriserade utbildningspartner (Authorized Training Provider, ATP) till Xilinx.

Prevas är ensam utvald partner för officiella Xilinx-utbildningar i Norden. Prevas blir därmed en del av Xilinx globala nätverk av utbildningsleverantörer som erbjuder kundutbildningar kring utmaningar som FPGA-design för bättre prestanda, inbyggd maskinvara, programvara, konnektivitet och digital signal processing (DSP). Kurserna utgår från högkvalitativt utbildningsmaterial, framtaget av Xilinx, och drar nytta av Prevas specialistkunskaper.

Vi erbjuder kurser på Prevas kontor i Norden, eller hos kunden om så önskas, och kurser anpassade efter kundens specifika behov.

En av de många fördelarna med att arbeta med Prevas som din partner i forskning och utveckling är att vi alltid fokuserar på kunskapsförmedling till våra kunder. Vi tror på ett öppet förhållningssätt och att dela med oss av våra kunskaper till våra kollegor, partners och kunder.

Eftersom vi arbetar med komplexa forsknings- och utvecklingstjänster är det av yttersta vikt för oss att vi alltid känner till de nyaste teknikerna, metoderna och verktygen. Eftersom vi ständigt arbetar med de marknadsledande företagen inom flera olika branschsegment har vi alltid bra riktmärken vad gäller vår egen kompetens.

Kontakt

Michael Johansson

Michael Johansson

Consultant Manager

Tel

+46 8 726 40 47

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning