language arrow_drop_down
DK NO EN
share

utveckla och utvecklas

Hur vill du förändra världen?

Vi är alla individer och hur vi utvecklas varierar från person till person beroende på vad vi har med oss i bagaget och hur vi tar till oss kunskap. Vi försöker hitta vad som får dig att växa!

Grunden för Prevas uppdrag är att kunden och Prevas är del av samma team. En av våra viktigaste drivkrafter är vår passion för att dela med oss av våra kunskaper, samtidigt som vi hela tiden lär oss mera av våra kunder och varandra.

Vill du bli en av vårt team, sök jobb på Prevas. Vill du veta mer om våra uppdrag, besök inspiration!

Prevas är ett teknikföretag och utvecklingspartner med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation. Våra kunder arbetar med allt från energi och verkstadsindustri till livsmedel och life science. Genom att erbjuda innovativa lösningar, tjänster och produkter hjälper vi dem att skapa tillväxt.

Vi är stolta över att sedan 1985 ha bidragit till förbättrad produktivitet, kvalitet och lönsamhet i våra kunders industrianläggningar. För att inte tala om de 5 000 produkter vi har hjälpt till att utveckla. Vi har tagit fram räddningsdräkter som kan spåra personer vid olyckor och därmed rädda liv. Vi har gjort det möjligt att mäta sitt EKG hemma via uppkoppling till sjukhuset. Vi har också bidragit till att värna om en hållbar framtid genom att omvandla havsvågor till energi och kvalitetssäkrat produktionen av frysta ärtor. För att bara nämna några exempel.

Kort och gott, vi hjälper våra kunder att förändra världen.

DET HÄR ÄR PREVAS

UTMANANDE. Hos oss får du sätta din kompetens på prov varje dag.

KOMPETENTA. Du arbetar med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

HÄLSOSAMMA. Vi är en aktiv arbetsplats med gott om möjligheter till motion och friskvård.

PROGRESSIVA. Vi strävar efter att attrahera fler kvinnor och en jämn fördelning mellan könen.

KONKURRENSKRAFTIGA. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor och individuell lönesättning.

PERSONLIGA. Att kliva in genom dörrarna på ditt Prevaskontor är som att komma hem.