dk  no  en  

sv en dk no

Prevas donerar pengar till UNICEF och Musikhjälpen

NYHET

2015-12-11

Vårt engagemang grundar sig i våra grundvärderingar och viljan att hjälpa utsatta barn samtidigt som vi är medvetna om att många människor tvingas fly på grund av klimatrelaterade katastrofer.

Därför donerar Prevas denna jul pengar till UNICEF som arbetar med barns rättigheter inom alla grundläggande behovsområden, som exempelvis rätt att gå i skola och hjälp till barn på flykt.

Prevas donerar även en större summa pengar till Radiohjälpens initiativ Musikhjälpen som i år har temat ”ingen ska behöva fly undan klimatet”. Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken, de senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Men det går att göra skillnad. Genom att jobba förebyggande kan konsekvenserna av katastroferna lindras och människoliv räddas.

God Jul och Gott Nytt År
Önskar vi på Prevas

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning