dk  no  en  

sv en dk no

Vad är större på utsidan men mindre på insidan?

NYHET

2017-02-22

Lite plattare, lite större på utsidan. Men vad har hänt med tv-tekniken under skalet på sju år? Ny Tekniks och Prevas tv-serie bryter sig in i en ny apparat och jämför.

För sju år sedan öppnade Under skalet upp en platt-tv för Ny Teknik-läsarnas skull. Det var det allra första avsnittet av Ny Tekniks populära webb-tv-serie om hur apparater ser ut på insidan. Nu är det dags igen: den här gången är det en tv-apparat med ultrahög upplösning, en så kallad UHD-tv, som ska dissekeras.

De båda programledarna Cecilia Dahlgren och Jan Herrlin inleder med en nostalgitripp: på tv:n de ska ta sig in i visas det första programmets inbrytning i en platt-tv från Philips 5000-serie.

Läs hela reportaget och se filmen på Ny Tekniks webbplats.

Under Skalet med Prevas och Ny Teknik
Under Skalet

Webb-tv-serien Under skalet
Programledarna Cecilia Dahlgren och Jan Herrlin jobbar till vardags på konsultföretaget Prevas. Cecilia är kvalitetschef och Jan är expert på kretskortsdesign.

Samtliga avsnitt av Ny Tekniks webb tv-serie kan ses på nyteknik.se/underskalet.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Helena Lundin

Helena Lundin

Communication and Information Manager

Tel 

+46 21 360 19 20

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning