dk  no  en  

sv en dk no

Under Skalet kollar in i en svensk smartwatch

NYHET

2018-10-26

Hur fungerar den uppkopplade klockan? Den ser ut som en analog klocka, men är uppkopplad och har digitala funktioner. Prevas och Ny Tekniks webb-tv-serie kollar in i en svensk smartwatch.

Svenska startupföretaget Anima lanserade i början av 2017 en egen version av en smartwatch under varumärket Kronaby. Klockan ser ut som en traditionell analog klocka, men under locket finns elektronik som gör att klockan har en rad digitala funktioner.

– Så fascinerande att det är så himla små saker som gör så mycket. Så mycket som kan få plats! säger Jan Herrlin, expert på kretskortsdesign, i programmet.

Se filmen på Ny Tekniks webbplats.

Under Skalet med Prevas och Ny Teknik
Under Skalet, smart klocka

 

Webb-tv-serien Under skalet
Programledarna Cecilia Dahlgren och Jan Herrlin jobbar till vardags på konsultföretaget Prevas. Cecilia är kvalitetschef och Jan är expert på kretskortsdesign.

Ny Teknik har tillsammans med Prevas lyft på locket till teknikprylar sedan mars 2010, då första programmet av Under skalet sändes.

Samtliga avsnitt av Ny Tekniks webb tv-serie kan ses på nyteknik.se/underskalet.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Helena Lundin

Helena Lundin

Communication and Information Manager

Tel 

+46 21 360 19 20

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning