dk  no  en  
sv en dk no
Testsystem för styrenheter, inklusive HIL

Testsystem för styrenheter, inklusive HIL

En elektronisk styrenhet (ECU, electronic control unit) kan definieras som elektronik som styr/kontrollerar en fysisk maskin, t.ex. en tvättmaskin, robot eller bil. Dessa enheter blir alltmer komplexa och i många fall ingår de i ett större nätverk av flera enheter.

Prevas har under åren tagit fram testlösningar för styrenheter, både små för enstaka och enklare enheter samt större för komplexa nätverk.

Dagens elektroniska styrenheter kräver en komplex testmiljö för att testningen ska kunna utföras. HIL (Hardware In the Loop) som används för att simulera en miljö är en väl beprövad teknik. Tidigare var HIL en dyr lösning, som endast användes av rymd- och fordonsindustrin. I dag kan vi erbjuda den här tekniken med hjälp av vanliga datorer i våra testsystem.

För att kunna erbjuda skräddarsydda testlösningar för elektroniska styrenheter till våra kunder, har vi skapat en verktygslåda med namnet xMove. Den innehåller komponenter, processer och kunskap om hur man tillhandahåller testlösningar för elektroniska styrenheter.

Läs mer i vår xMove-broschyrPDF
eller vår xMove concept descriptionPDF.

Prevas xMove

Nära samarbete med våra kunder

Relaterade länkar


Kontakt

Otto Lilja

Consultant Manager Region West

Tel

+46 73 367 51 11

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning