dk  no  en  

sv en dk no

Telia M2M Partnerprogram

Kommunikation mellan olika produkter, både i hemmen och i industrin, är en stark framtida trend. Prevas ingår i Telias M2M (maskin-till-maskin) Partnerprogram.

Maskin-till-maskin, eller M2M, är när apparater och maskiner kommunicerar med varandra, utan att involvera människan för att initiera kommunikationen. Sedan starten 1985 har Prevas utvecklat avancerade tekniska lösningar inom produktutveckling och industriell IT. Som helhetsleverantör innehåller Prevas erbjudande inom M2M bl.a. hårdvara, programvara, mekanik, projektledning och plattformar för snabb produktutveckling.
 
Telias M2M Partnerprogram
Partnerprogrammet är en sammanslutning av företag inom olika områden, från radiomoduler till verksamhetsprocesser, som är specialister på olika delar inom M2M, för att snabbt och effektivt kunna ta ett helhetsåtagande gentemot kunden och leverera den bästa lösningen för varje enskilt behov.

Telia M2M Partnerprogram

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning