dk  no  en  

sv en dk no
Telekom

Telekom

Telekombranschen står idag inför många nya utmaningar, både när det gäller teknik och nya affärsmodeller. Målet är att tillhandahålla kommunikation för många olika områden. Smartphones och andra liknande enheter har mycket snabbt förändrat marknaden.

Det ökande antalet av olika uppkopplade och mobila enheter, Internet of Things, kommer också att ha en fortsatt stor påverkan. Det finns behov av högre hastighet, större bandbredd och robusta system. Det finns också behov av att utveckla nya och innovativa enheter samt metoder för smidig anslutning.

Prevas är aktiva inom många områden av telekombranschen, exempelvis utveckling av användarenheter och nätverkskomponenter.

Våra tjänster inom telekom inkluderar projektledning, utveckling av enheter samt testning & diagnostik. Till exempel har vi utvecklat nätverkskomponenter och hjälpt kunder utveckla programvara och elektronik för kommunikationsutrustning på både konsumentsidan och för militären.

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning