dk  no  en  
sv en dk no
Säkerhetskritiska system

Säkerhetskritiska system

När din kärnverksamhet  är säkerhet och trygghet.

Att skydda människors liv är något av det viktigaste man kan göra. Många viktiga applikationstekniker kan användas för detta ändamål. Övervakningssystem, krypterad kommunikation, sensorer, GPS samt utrustning för positionering och skydd är några av de områden där Prevas är aktiva.

Prevas har utvecklat komponenter och produkter för säkerhet i industriella applikationer sedan 1985, bland annat övervakningssystem, försvarssystem, fordonselektronik, sensorteknik och automationsprodukter. Det har resulterat i en gedigen erfarenhetsbank som innefattar många teknologier, som exempelvis kryptologi samt bild- och signalbearbetning. Erfarenheten omfattar allt från utveckling av produkter till praktisk användning av produkter i kundprojekt.

Exempel på kunder inom säkerhetskritiska system

ABB, Assa Abloy, Autoliv, AXIS Communications, Conceptos IT, Flir, Hansen Security, Honeywell Life Safety, Saab (defense), Sectra, Thales och Verisure

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning