dk  no  en  

sv en dk no
Projektledning

Projektledning

Hantering av komplexa FoU-projekt.

En kompetent projektledare är förmodligen den viktigaste enstaka tillgången för framgångsrik leverans av ett FoU-projekt. Prevas har en solid projektkultur och en enastående historik i fråga om att leverera våra projekt i tid. En av hemligheterna bakom vår framgång är att vi hela tiden arbetar för att effektivisera vår utvecklingsmodell och ta till oss de bästa delarna av projektledningsfilosofierna hos våra många marknadsledande kunder.

Vi har vårt Project Management Office, som fungerar som supportorganisation för våra projektsponsorer och projektledare, vilket säkerställer att vi upprätthåller våra höga kvalitetsstandarder.

För kunder som på plats hos dem behöver hjälp med en projektledare har vi utvecklat en egen kompetensdatabas, som hjälper oss att hitta den bästa kompetensen för kundens behov. Vår kompetensdatabas ger också våra projektledare och konsulter verktyg för att få stöd av Prevas samlade kunskap.

Vid behov kan våra projektledare och konsulter ta med Prevas egna arbetsstationer och utvecklingsverktyg ut till kunden. Detta är särskilt uppskattad av våra kunder med mindre FoU-kapacitet eller när mycket specialiserade verktyg behövs.

Vi har expertkonsulter med kompetens inom riskhantering, riskanalys, PMI, PMP, FMEA/FMECA, kvalitetssäkring enligt ISO 13485, EIC 62304, SIL, Scrum, funktionsdriven utveckling, agil utveckling och mycket mer.

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning