language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Produktionsutveckling

I takt med att industrins globala konkurrens ökar, samtidigt som kunderna ställer krav på allt kortare leveranstider och fler produktvarianter, så ökar behovet av att ständigt effektivisera produktionen.

Ägarnas krav på avkastning sätter fokus på kapitalbindning och att få ut mer från den existerande produktionsanläggningen. Detta bidrar på samma sätt till nödvändigheten av att kontinuerligt jobba med effektiviseringar i kapitalutnyttjande och processeffektiviseringar.

Prevas har i många år arbetat med effektiviseringar av sina kunders produktionsanläggningar. Med erfarenheter från flera branscher kan Prevas säkerställa konkurrenskraftiga lösningar.

Prevas jobbar exempelvis med värdeflödesanalyser, ledtids- och ställtidsreduktioner, logistikoptimeringar, lageromsättningshastigheter och kvalitetssäkringar. Vi arbetar alltid utifrån ett lean-perspektiv, där modeller som Six Sigma och 5S återfinns.

Vi arbetar efter välbeprövade modeller som säkerställer ett effektivt och strukturerat arbetssätt med konkreta förbättringsförslag som resultat. Vi är givetvis också oftast med i genomförandet av de förbättringsinitiativ som beslutas.

kan vi prata ditt spårk?

Kontakta oss

För mer information

E-post

Kontakta oss

Peter Löving

Recruitment & Employer Branding Specialist

Tel +46 70 335 20 79

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserar sitt underhållsarbete

 • Robotize

  LOGISTIKLÖSNING FÖR SMARTA INDUSTRIER

 • Uddeholm

  Digitaliserade krispärmar

 • ASM Foods

  Smakfull utveckling

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!