language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Intressad av att få en förstudie med investeringskalkyl genomförd hos dig?

Prevas har sedan flera år ett samarbete med Örebro Universitet, Prevas handleder där kursen Produktionsutveckling med investeringskalkyl som är en 7,5 poängskurs. I kursen ingår ett mindre projektarbete, som startar vecka 44, med föreläsningar på Örebro universitet. 

Projektarbetet som ska ske hos företag startar under vecka 45 och ska redovisas vecka 2, 2020. I projektet kommer en grupp av studenter samarbeta i nära kontakt med er. Projektet ska sammanställas i en rapport för att sedan redovisas på Universitetet samt hos er om så önskas.

Kursens innefattar bland annat nulägesanalys, processkartläggning, TAK tal, ergonomi, materialhantering samt investeringskalkyl. Projektet hos er bör främst vara inom automation, Lean eller produktionsteknik och kan beröra till exempel arbetsmiljö främst ergonomi, produktion- och logistikflöde, lagerhantering, bearbetning, robot etc.

Viktigt är att det finns en handledare hos företaget, som introducerar studenterna och kan svara på frågor under projekttiden.

Har ni något hos er som ni vill ha en förstudie genomförd på för att kunna presentera inom organisationen i samband med förbättringsarbete, investeringar etc så tveka inte att ta hjälp från universitetsstudenterna.

Det vi behöver är en kort beskrivning av uppdraget senast v.43.

Har ni tankar, ideer, frågor eller är allmänt nyfiken på vad de kan göra och har gjort i tidigare kurser så kontakta oss.

I formuläret nedan kan du fylla i intressanmälan så tar vi det vidare från det!

 

Philip Holst
Consultant Manager
Prevas AB
Mobile: +46 705 79 96 55
Mail

Gunilla Pettersson
Senior Project Manager
Prevas AB
Mobile: +46 72 212 00 57
Mail

Referenser

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserar sitt underhållsarbete

 • Robotize

  Logistiklösning för smarta industrier

 • Uddeholm

  Digitaliserade krispärmar

 • ASM Foods

  Smakfull utveckling