Hem
dk  no  en  

Prevas etablerar fler kontor i Norge  

Idag öppnar Prevas sitt andra kontor i Norge — i Kongsberg.
Expansionsmöjligheterna i Norge ses som stora.
 
Kongsberg har blivit ett av Norges största högteknologiska områden med flera internationella företag etablerade på orten.
 
- Vi ser Norge som en viktig marknad med många möjligheter till tillväxt. Prevas tjänster, både inom inbyggda system och industriell IT, passar mycket bra in i området runt Kongsberg, säger Jacob Norrby ansvarig för Prevas etablering av affärsområdet Produktutveckling i Norge.
 
Prevas verksamhet i Kongsberg är nu igång och intresset från både utvecklare och företag i området är stort. Tom-Roger Stensberg är site manager för det nya kontoret och kommer närmast från SCA Hygiene Products AS.
 
- Kongsberg har blivit ett viktigt teknologikluster i Norge. Det nya kontoret gör att vi kan hjälpa våra befintliga och nya kunder i regionen på bästa möjliga sätt, säger Geir Jåsund Manager Director för Prevas AS i Norge.  

För mer information och uppföljning:

Jacob Norrby, Business Development Prevas AB
E-mail: jacob.norrby@prevas.se, Tfn: 08-726 40 03, Mobil: 0733-37 75 41 
 
Geir Jåsund, Managing Director Prevas AS
E-mail: geir.jasund@prevas.no, Mobil: +47 48 25 79 57

Om Prevas
Prevas startade 1985 och är idag ledande i Norden inom inbyggda system och industriell IT. Vi är huvudleverantör och innovativ utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som life science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustri. Grundstommen i Prevas är utveckling av intelligens i produkter och industrisystem till världsledande företag. Kännetecknande för Prevas lösningar är innovation, kvalitetssäkring och leveranssäkerhet. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge, Förenade Arabemiraten och Indien med drygt 500 medarbetare. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX Nordiska Börs Stockholm.  

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008