language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Prevas EAM-produkter

Prevas produkterbjudande inom EAM och underhållssystem baseras på Infor EAM – en världsledande programsvit för underhåll och EAM. Dessutom kan vi erbjuda ett antal integrerade produkter som bildar en heltäckande och konkurrenskraftig lösning.

EAM Connector
En mobil webblösning för rekvisition och hantering av arbetsorder. Lösningen innehåller också analys av arbetsorderhistorik per resurs och dokumenthantering. EAM Connector är en självförklarande och effektiv webblösning för tekniker och externa entreprenörer.

EAM Inventory
Ett fullständigt streckkodssystem med stöd för varuleveranser, delutsändning och returer. Systemet innehåller en streckkodsdesigner, skrivare, skannrar samt inventering för mobiltelefoner.

Datainsamlingssystemet Gurusoft
Gurusoft är en produkt för datainsamling och -rapportering som är specialiserad på att samla in data om energi och vattenrening.

Click View EAM BI-server
Click View är ett ledande BI-verktyg för datalagring, dataanalys och rapportering.

Doc+ DMS-system
Ett dokumenthanteringssystem som är integrerat i Infor EAM-systemet för att administrera versionshantering av dokument och dokumentarbetsflöden. Dokument laddas upp till EAM-databasen alternativt lagras i en separat dokumentdatabas.

Open CAD
En integrerad CAD-integreringsprodukt som tillåter dubbelriktad integrering mellan EAM- och CAD-systemet. CAD-dokument öppnas i EAM-systemets webbgränssnitt. Arbete och tillgångar kan hanteras både i CAD-fönstret och i EAM-gränssnittet. Produkten har ett kraftfullt färgkodningssystem som kan visa arbetsorder, låsta platser eller andra villkor eller aktiviteter grafiskt i ett CAD-lager.

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Zipforce

  Från prototyp till CE-märkt produkt

 • BellPal

  Smart klocka för falldetektering

 • JABII

  JABII gör kampsport roligt och smärtfritt

 • Global leverantör inom farm management

  Lönsammare mjölkproduktion

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!