Hem
dk  no  en  

Prevas utsågs till årets regionala partner av Infor

Prevas Innovation for Growth

Priset tilldelades Prevas för bästa prestation och antal nya kunder 2013.

Infor är en global leverantör av affärslösningar för företag över hela världen, med över 70 000 kunder i olika branscher.

Prevas utmärkelse som årets regionala partner för EMEA i Norden 2013 är ett resultat av de goda prestationer Prevas uppnått med underhållssystemet Infor EAM. Utmärkelsen presenterades på Infors årliga EMEA Partner Conference som hölls i Barcelona den 11-12 mars i år.

Konferensen samlar årligen Infors partners i Europa och ger en möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter, både sinsemellan partners och med Infors ledning och team i Europa och USA. Detta är också ett viktigt forum för Infor där man uppmärksammar prestationer, presenterar viktiga uppdateringar för de senaste innovationerna och lösningarna (exempelvis Infor 10x, Infor Ming.leTM och Infor ION) och mål för 2014.

Priset delades ut på plats till Einar Alexander Andersen på Prevas av Jeff Abbot, Senior Vice President för Global Alliances and Channels på Infor.

- Vi är mycket nöjda med den förstklassiga service som Psiam, nu Prevas, har levererat under vårt 17 år långa samarbete. Vi värdesätter verkligen den djuplodande branschkunskapen som finns hos deras försäljningsavdelning samt den professionella servicen och supportpersonalen. Det här priset är ett bevis på hur högt vi värderar vårt samarbete, säger Jeff Abbot från Infor.

För drygt ett år sedan gick Prevas in i Infor Channel Partner i Norden och har sedan dess fortsatt att bygga vidare på sitt erbjudande inom underhållssystem via framgångsrika leveranser och nya kunduppdrag. Därmed har man här befäst sin position som ett av de ledande industriella IT-företagen på den nordiska marknaden.

Einar Alexander Andersen, säljchef EAM på Prevas kommenterar utnämningen:
- Vi är mycket glada över att det hårda arbete som vårt specialistteam lagt ner har uppmärksammats med detta pris. Flera av de nya affärsframgångarna är ett direkt resultat av referenser och rekommendationer, vilket är ett bevis på teamets engagemang och kompetens och även vårt engagemang i våra kunder.

- EMEA Partner Conference ger oss ett utmärkt tillfälle att uppmärksamma enastående framgångar inom vårt växande partnernätverk i EMEA. Vi hade ett osannolikt bra år i EMEA förra året tack vare våra partners, och detta berodde inte bara på de partnerföretag som vi uppmärksammat med priser, som exempelvis Prevas, utan också att många av våra partners i EMEA-regionen har haft riktigt bra resultat under året och fått stort stöd och enorma fördelar av att ingå i Infor Partner Network. Vi lägger ned mycket tid och pengar på att hjälpa partnerföretagen att få kontakt, komma ut på marknaden och sälja snabbare genom våra löpande investeringar i vårt IPN-program och resultaten är uppenbara för alla, avslutar Jeff Abbot från Infor.

För mer information och uppföljning

Einar Alexander Andersen, Sales EAM, Prevas AS
E-post: einar.alexander.andersen@prevas.no, Mobil: +47 41 53 73 13

Tord Svanqvist, Center of Excellence EAM Prevas AB
E-post: tord.svanqvist@prevas.se, Mobil: +46 733-75 70 68

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008