Hem
dk  no  en  

Prevas fortsätter att expandera, startar nytt kontor  i Jönköping

Att stödja andra företag, att snabbt växa och utvecklas genom innovativa lösningar, är vad Prevas har gjort sedan starten 1985. Under 2011 var Prevas ett av de mest snabbväxande konsultbolagen i Sverige och tidningen Dagens Industri har utsett Prevas till ett av 2012 års karriärföretag. Prevas har nu öppnat ett nytt kontor i Jönköping.

Prevas målsättning är att fortsätta växa. Det nyetablerade Prevaskontoret i Jönköping är en del av verksamheten tillhörande Linköping. Visionen är att kunna förse företag i regionen med spetskompetens inom industriell IT och inbyggda system.

- För våra två affärsområden Industrisystem och Produktutveckling ser vi goda expansionsmöjligheter. Genom etableringen i Jönköping kan vi stärka våra relationer till existerande kunder i regionen samtidigt som vi får en bättre möjlighet att bearbeta nya kunder, säger Robert Majanen ansvarig för Prevas nyetableringen i Jönköping.

Prevas har nu 16 kontor i Sverige och finns etablerade i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Förenade Arabemiraten och Indien.

Industrin står inför stora utmaningar. Oavsett vad de gör, finns det oftast en aktör någon annanstans i världen som är beredd att göra det både snabbare och billigare. För att överleva och växa, har de ständigt varit tvungna att utveckla nya och smartare produkter och produktionsmetoder. Eller få hjälp med uppgiften. Vi brinner för att finna effektiva lösningar för våra kunder. Kan vi bidra till att öka deras konkurrenskraft har vi nått vårt mål - att skapa hållbar tillväxt.

För mer information och uppföljning

Robert Majanen, Business Unit Manager Industrisystem Prevas
E-mail: robert.majanen@prevas.se, Mobil: 070-641 26 99
 
Mats Lundberg, President and CEO Prevas  
E-mail: mats.lundberg@prevas.se, Tfn: 08-726 40 02, Mobil: 0733-37 75 40
 
Om Prevas
Med spetskompetens inom inbyggda system och industriell IT bidrar Prevas med innovativa lösningar som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge, Förenade Arabemiraten och Indien med drygt 550 medarbetare. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX nordiska börs Stockholm.

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008