Hem
dk  no  en  

Xilinx har utsett Prevas till auktoriserad utbildningspartner för Norden

Xilinx, Inc. har valt teknikspecialisten Prevas till sin exklusiva auktoriserade utbildningspartner (Authorized Training Provider, ATP) för kunder i Danmark, Finland, Norge och Sverige.
 
Avtalet gör Prevas till ensam utvald partner för officiella Xilinx-utbildningar i Norden. Prevas blir därmed en del av Xilinx globala nätverk av utbildningsleverantörer som erbjuder kundutbildningar kring utmaningar som FPGA-design för bättre prestanda, inbyggd maskinvara, programvara, konnektivitet och digital signal processing (DSP). Kurserna utgår från högkvalitativt utbildningsmaterial, framtaget av Xilinx, och drar nytta av utbildningspartnerns specialistkunskaper.
 
Med hjälp av Prevas specialistkunskaper inom elektronikdesign och processer kan ingenjörer få möjlighet till bättre kunskap om programmerbar logik. Detta så att de i sin tur kan möta utmaningar som exempelvis allt kortare utvecklingscykler och marknadens krav på förbättrade produktfunktioner och prestanda.
 
Kurserna schemaläggs och anordnas på Prevas kontor runt om i Norden, eller hos kunden om så önskas, av erfarna utvecklare inom inbyggda system. Kunder kan anmäla sig till Xilinx utbildningstjänster direkt hos Prevas som lokal ATP-leverantör.

- Prevas är, med sin breda bakgrund och marknadsledande position inom utveckling av inbyggda system, en idealisk partner till Xilinx. Tillsammans kan vi erbjuda innovativa utbildningar i takt med att nya generationer av produkter, som ZynqTM-familjen med en integrerad ARM®-processor, på ett tydligare sätt än tidigare kombinerar inbyggd programvara med FPGA-design, säger Michele Ricci, EMEA Training Manager på Xilinx Inc.
 
- Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Xilinx och har som mål att leverera högkvalitativa utbildningar inom programmerbar logik till nordiska kunder, säger Jonas Mann, Business Area Manager på Prevas AB.

För mer information och uppföljning

Jonas Mann, Business Area Manager Product Development Prevas AB
Telefon: 08-726 40 00. Mobil: 070-379 06 69. E-post: jonas.mann@prevas.se
 
Jonas Lindstedt, Business Unit Manager Västerås, Prevas AB
Telefon: 021-360 19 11. Mobil: 070-191 06 37. E-post: jonas.lindstedt@prevas.se
 
Om Prevas
Med spetskompetens inom inbyggda system och industriell IT bidrar Prevas med innovativa lösningar som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge, Förenade Arabemiraten och Indien med drygt 500 medarbetare. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX nordiska börs Stockholm.

Om Xilinx
Xilinx är en världsledande leverantör för programmerbar logik. För mer information, se www.xilinx.com.

Läs mer
Xilinx-utbildningar erbjuds av auktoriserade utbildningsleverantörer (ATP) i de flesta delar av världen. Prissättning och kursutbud varierar från region till region. För mer information om ATP och en förteckning över det fullständiga kursutbudet, se www.prevas.com/xilinx eller www.xilinx.com/training/atp.htm.

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008