Hem
dk  no  en  

Prevas expanderar, öppnat nytt kontor i Sandviken

Prevas har öppnat ett kontor i Sandviken. Det är företagets 14:e kontor i Sverige.

- Vi vill finnas nära våra kunder och därför är detta ett naturligt strategiskt steg för Prevas. Vi har i mer än 20 år haft en stark kundbas i regionen med bland annat Sandvikkoncernen i spetsen, säger Majid Meshkintorreh VD på Prevas Gävle AB.

September 2010 öppnade Prevas kontoret i Gävle med visionen att kunna förse företag i regionen med spetskompetens inom industriell IT. Samarbetet med bland annat Sandvik gör att Prevas har valt att etablera sig i Sandviken och finns nu etablerade i Sandbacka Park.

Svensk industri står inför stora utmaningar. Oavsett vad de gör, finns det oftast en aktör någon annanstans i världen som är beredd att göra det både snabbare och billigare. För att överleva och växa, har de ständigt varit tvungna att utveckla nya och smartare produkter och produktionsmetoder. Eller få hjälp med uppgiften. Vi brinner för att finna effektiva lösningar för våra kunder. Kan vi bidra till att öka deras konkurrenskraft har vi nått vårt mål - att skapa hållbar tillväxt.

För mer information och uppföljning

Majid Meshkintorreh, VD Prevas Gävle AB                                     
Mobil: 070-569 99 82, E-mail: majid.meshkintorreh@prevas.se
 
Christer Ramebäck, affärsområdeschef Industrisystem Prevas
Tfn: 031-725 18 88, Mobil: 070-227 33 95, E-mail: christer.rameback@prevas.se
 
Om Prevas
Prevas startade 1985 och är idag ledande i Norden inom inbyggda system och industriell IT. Vi är huvudleverantör och innovativ utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som life science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustri. Grundstommen i Prevas är utveckling av intelligens i produkter och industrisystem till världsledande företag. Kännetecknande för Prevas lösningar är innovation, kvalitetssäkring och leveranssäkerhet. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge, Förenade Arabemiraten och Indien med drygt 500 medarbetare. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX Nordiska Börs Stockholm.

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008