Hem
dk  no  en  

Prevas får stororder från Sandvik

Prevas Innovation for Growth

Prevas ska leverera en automationsanläggning för materialhantering till Sandvik Minings fabrik i Västberga. En större utmaning som Prevas kan åta sig tack vare att man har lång erfarenhet och kompetens inom industriell automation.  

Sandvik Mining satsar på sin fabrik i Västberga och ska där utöka kapaciteten med en ny produktionslina. Prevas order från Sandvik Mining är ett helhetsåtagande för leverans av utrustning till den nya produktionslinan där konstruktion, tillverkning, montage och idrifttagning ingår.

– Prevas har en lång relation med Sandvik och jag är mycket glad att Sandvik Mining ger oss förtroendet att hjälpa dem med att utveckla och ta fram en ny produktionslina, säger Roger Keller regionchef inom Industrisystem på Prevas.

– Den här ordern stärker Prevas nordiska position som en komplett leverantör av systemuppdrag. Genom åren har vi förtjänat ett gott rykte om att vara en trygg och pålitlig samarbetspartner till våra kunder när de ska effektivisera sina produktionsanläggningar. Något som inte kan uppnås på kort tid utan uppfylls efter lång och trogen tjänst. Vi tror att äkta kundnytta enbart kan uppnås genom djupgående förståelse av kundens affärsbehov och verksamhet, säger Christer Ramebäck affärsområdeschef inom Industrisystem på Prevas. 

I kraften av Prevas långa erfarenhet inom industriell automation, har vi möjlighet att erbjuda lösningar, kompetens och tjänster för att matcha våra kunders behov av integrerade lösningar. Inom exempelvis automation, erbjuder Prevas ”all inclusive” lösningar, som kompletta systemuppdrag, eller stöd till särskilda projektfaser för att säkerställa ett förstaklassigt slutresultat.

För mer information och uppföljning

Roger Keller, Regionchef Industrisystem Prevas
E-mail: roger.keller@prevas.se, Tfn: 021-360 19 16, Mobil: 070-641 26 40

Christer Ramebäck, Affärsområdeschef Industrisystem Prevas
E-mail: christer.rameback@prevas.se, Tfn: 031-725 18 88, Mobil: 070-227 33 95

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008