Hem
dk  no  en  

Ny chef till Prevas i Göteborg

Prevas Innovation for Growth

Den 17 mars 2014 får Prevas i Göteborg förstärkning av Mikael Bedemo som ny affärsenhetschef för Produktutveckling/Inbyggda System.

Mikael har sedan 1998 arbetat inom IT/Inbyggda system och där haft flera olika roller. Närmast kommer Mikael från Konsultbolag 1 Väst där han arbetat som VD. Sedan 2006 har han framgångsrikt byggt upp och drivit två konsultbolag inom området kvalitetssäkring och även aktivt arbetat som konsult i flera år.

– Att ta mig an denna roll på Prevas känns som ett naturligt steg för mig och något jag verkligen ser fram emot. Göteborg är en global och spännande marknad där det händer mycket. Ett bolag med Prevas profil känner jag att många kunder idag efterfrågar och det ska bli riktigt kul att fortsätta utveckla Prevas i regionen, säger Mikael Bedemo.

– Vi hälsar Mikael varmt välkommen till Prevas. Att allt fler inbyggda system placeras i industriella och kommersiella produkter är en fortsatt tydlig trend. Det tillsammans med våra duktiga medarbetare och vår teknik- och branschkunskap gör att vi kan fortsätta hjälpa våra kunder att bli framgångsrika på sina marknader, säger Jonas Mann affärsområdeschef Produktutveckling på Prevas.

Industrin står inför stora utmaningar. Ökad global konkurrens och en snabb teknikutveckling gör att företagen måste skapa innovativa lösningar för att förbli konkurrenskraftiga. Prevas är ett ledande specialistföretag inom mjukvara, elektronik och mekatronik för inbyggda system. Vårt jobb är att bidra med lösningar som hjälper våra kunder att påskynda innovationstakten och vara en strategisk partner för att utveckla marknadsledande produkter. Genom ett nära samarbete med våra kunder har vi exempelvis hjälpt dem att utveckla produkter som är livräddande och hållbara.

För mer information och uppföljning

Jonas Mann, Business Area Manager Product Development Prevas
E-post: jonas.mann@prevas.se, Mobil: +46 70 379 06 69

Hans Nystöm, CoE Test System Design Manager Prevas
E-post: hans.nystrom@prevas.se, Tel: +46 31 725 18 66, Mobil: +46 73 367 51 65

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008