Hem
dk  no  en  

Fortsatt expansion för Prevas i Jönköping

Behovet av att utveckla nya konkurrenskraftiga produkter med ett stort inslag av intelligens i form av elektronik och mjukvara, s.k. inbyggda system, ökar. Investeringar i produktionsnära IT-lösningar blir allt viktigare för industrins tillväxt på en global marknad. Prevas expanderar sin verksamhet i Jönköping och räknar med att under 2013 anställa ca 15 personer.

Prevas kontor i Jönköping öppnades i februari 2012. Visionen är att förse företag i regionen med spetskompetens inom industriell IT och inbyggda system.

- Sedan 1985 har Prevas byggt upp en bank av kunskaper och erfarenheter som gynnar våra kunder i form av både tid och pengar. Allt fler kunder är också intresserade av våra plattformar, byggstenar och systemleveranser. Genom fortsatt expansion i denna intressanta region kan Prevas stärka sina relationer till befintliga kunder samtidigt som man får en bättre möjlighet att bearbeta nya kunder, säger Anders Malmby region och affärsenhetschef Produktutveckling på Prevas.

Joakim Bergs, som närmast kommer ifrån Kongsberg Automotive, började sin första arbetsdag på Prevas i mars. Joakims roll är att driva verksamheten i regionen framåt inom affärsområdet Produktutveckling och inbyggda system.

- Prevas har ett mycket gott rykte bland sina kunder och det är mycket roligt att få vara med och expandera verksamheten i Jönköping, säger Joakim Bergs konsultchef på Prevas.

Industrin står inför stora utmaningar. Oavsett vad de gör, finns det oftast en aktör någon annanstans i världen som är beredd att göra det både snabbare och billigare. För att överleva och växa, har de ständigt varit tvungna att utveckla nya och smartare produkter och produktionsmetoder. Eller få hjälp med uppgiften. Vi brinner för att finna effektiva lösningar för våra kunder. Kan vi bidra till att öka deras konkurrenskraft har vi nått vårt mål - att skapa hållbar tillväxt.

- Vi känner av ett ökat intresse för produktionsnära IT-lösningar. Krav på spårbarhet och allt tuffare miljökrav är en av några pådrivande faktorer för investeringar inom industriell IT. Möjligheter för expansion finns, säger Robert Majanen region och affärsenhetschef Industrisystem på Prevas.

För ytterligare information kontakta:

Anders Malmby, Region och Affärsenhetschef Produktutveckling Prevas AB
E-mail: anders.malmby@prevas.se, Tfn: 013-32 86 27, Mobil: 0730-52 22 65

Robert Majanen, Region och Affärsenhetschef Industrisystem Prevas AB
E-mail: robert.majanen@prevas.se, Mobil: 070-641 26 99

Joakim Bergs, konsultchef Prevas AB
E-mail: joakim.bergs@prevas.se, Mobil: 072-237 98 67

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008