dk  no  en  

sv en dk no
Optimering av värmningsugnar Prevas

Optimering av värmningsugnar

Vi hjälper dig att spara energi och öka produktiviteten!

Prevas erbjuder toppmoderna produktionslösningar för värmningsugnar som kombinerar de bästa erfarenheterna från industrin med den främsta akademiska forskningen.

Att framställa stålprodukter är mycket energikrävande. Materialet värms och kyls i flera omgångar för att uppnå önskade egenskaper. För att optimera produktiviteten, kvaliteten och energiförbrukningen krävs en effektiv styrning av ugnarna.
 
Prevas har tillsammans med branschorganisationerna Jernkontoret och Swerea Mefos (som Prevas också är medlem i) tagit fram ett antal avancerade styrlösningar för värmnings- och glödgningsugnar. Produktfamiljen FOCS, system för styrning och optimering av ugnar, omfattar automatiska styrsystem som är marknadsledande inom ugnsstyrning.
 
Prevas erbjuder såväl kompletta nyckelfärdiga installationer av FOCS som konsulttjänster för utbildning av operatörer, analys och finjustering av ugnsdriften. Vårt team består av erfarna experter på ugnsdrift, projektledare, styrsystemingenjörer och programvaruutvecklare.
 
Exempel på kunder är SSAB, Ovako, Outokumpu, FNsteel och Rautaruukki.

Optimering av värmningsugnar (pdf)PDF

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning