dk  no  en  

sv en dk no
OE-lite Linux, Prevas

OE-lite Linux

Stabil och effektiv inbyggd Linux-lösning

Många programvaror är idag tillgängliga via Free Open Source Software-miljön (FOSS). Prevas har därför utvecklat ett integreringsverktyg för Linux-plattformar som möjliggör enklare utveckling av Linux-programvara på egen maskinvara. Resultatet blir en snabb och effektiv produktutveckling av inbyggda Linux-system.

Syftet med OE-lite Linux är att underlätta integrationen av nya Linux-plattformar och minimera tidstjuvar och den osäkerhet som uppstår när man ska integrera lösningar på ny maskinvara.

OE-lite Linux har goda funktioner för långsiktigt underhåll av skräddarsydda och inbyggda Linux-plattformar. Dessa säkrar ett konstant flöde av säkerhetsuppdateringar och förbättringar av aktuella programvarumoduler och drivrutiner under plattformens hela livstid.

OE-lite Linux, Prevas

Fördelar

  • Med en utvecklingsklar plattform kan kunderna snabbt och enkelt implementera enheter. Fördelarna på utvecklarsidan är minskad kostnad och produktutvecklingstid.
  • En fullkomligt testad och validerad Linux-plattform, som ger kunden möjlighet att fokusera sina resurser på värdeskapande produktutveckling.
  • Skräddarsytt Software Developer Kit (SDK) för applikationsutveckling på Linux- och Windows-baserade plattformar.
  • All programvara levereras till kund i källkod.
  • Kundoptimerad bootloader.
  • Minimalt, kundspecifikt Linux-filsystem.
  • Optimerad Linux-kärna.
  • Energieffektivisering genom styrd elförbrukning.

Mer information

Läs gärna mer på http://oe-lite.org eller kontakta oss.

OE-lite dokument

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning