dk  no  en  

sv en dk no

NXP

Prevas är utvald som officiell partner till NXP och stödjer företag i Norden och övriga Europa med inbyggda system som bygger på i.MX-familjens avancerade enkel- och flerkärniga processorkretsar. i.MX-plattformen är optimerad för multimedia, skärmvisning och industriella tillämpningar och sprider interaktivitet till en helt ny värld av produkter.

Freescale Officiell Partner

Som universell plattform för multimedia och visningstillämpningar levererar NXPs i.MX-processorer en optimal balans av kraft, prestanda och integration som banar väg för nästa generations smarta enheter. i.MX-lösningarna förser tillämpningar med processorkraft på ett snabbt växande antal marknader, bland annat fordons-, industri- och konsumentmarknaderna.  

Prevas arbetar med ett brett utbud av NXPs i.MX-serie. Med den här tekniken har Prevas exempelvis hjälpt Miris Holding att utveckla ett instrument för analys av vätskor, såsom ko-, buffel- och bröstmjölk. Den inbyggda lösningen vann Swedish Embedded Award 2012. 

Prevas har utvecklat och levererat en mängd olika OE-lite Linux-plattformar för kundspecifik hårdvara. Oavsett val av plattform måste dagens programvaruutvecklare ta hänsyn till faktorer som låg energiförbrukning i kombination med minskad designkomplexitet, sänkta utvecklingskostnader och kortare tid till marknaden.

Android-system för grafiska användargränssnitt är ett av branschens hetaste utvecklingsområden. Prevas har designat hela plattformen till en ugn för bageriindustrin, inklusive själva ugnen, integrationen med programvaran och användarapplikationer.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

E-post

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning