Hem
dk  no  en  

Prevas får utmärkelse från Microsoft®, Most Valuable Professional

Henrik Viklund på Prevas har som första svensk fått Microsofts utmärkelse Most Valuable Professional (MVP) inom området Windows Embedded. Idag finns det totalt 87 MVP:er inom detta område i världen.

Henrik Viklunds kompetens inom Windows Embedded spänner över flera verksamhetsområden, bl.a. hårdvarukonstruktion, applikationsutveckling, testning och utbildning. Att få utmärkelsen MVP är ett bevis på kompetens och engagemang samt en vilja att hjälpa andra.

- Vi är mycket glada och stolta över att Henrik har fått denna åtråvärda utmärkelse. Prevas närverk av världsledande teknikpartners är av mycket stor vikt. Den skapar nya kundmöjligheter och säkrar företagets tillgång till teknologier i utvecklingens framkant. Prevas är också det enda företaget i Norden som är Windows Embedded Gold Level Partner, säger Anders Malmby Produktutvecklingschef Sverige på Prevas.

- Med hjälp av Microsoft MVP Award strävar vi efter att identifiera de bästa och smartaste teknologiska samhällena runt om i världen. Med detta i åtanke är vi glada att ge Henrik Viklund utmärkelsen MVP för sin kunskap och närvaro inom området Windows CE. Henrik brinner för att förbättra vår teknik och svarar på många frågor från användare runt om i världen via olika sociala medier. Tack vare Henriks engagemang, håller vi kontakten med våra kunders behov, säger Gerard Verbrugge, MVP ledare för regionerna Benelux och Norden.

Microsoft MVP Award Program
Microsofts MVP Award etablerades i början av 1990-talet för att ge erkännande och uppmärksamhet till personer över hela världen med expertkunskap inom en eller flera av Microsofts produkter. MVP tilldelas personer med erkänd expertkunskap och som aktivt delar med sig av sin kunskap för att bidra till att nya innovativa lösningar skapas.

För mer information och uppföljning:

Mats Lundberg, CEO Prevas AB
Tfn: 08-726 40 02, Mobil: 0733-37 75 40, E-mail: mats.lundberg@prevas.se
                                                                                                                                           
Anders Malmby, chef Produktutveckling Sverige Prevas AB
Tfn: 013-32 86 27, Mobil: 073-052 22 65, E-mail: anders.malmby@prevas.se

 


Om Prevas
Prevas etablerades 1985 och är idag ledande i Norden inom inbyggda system och industriell IT. Vi är huvudleverantör och innovativ utvecklingspartner till de ledande företagen inom branscher som life science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Grundstommen i Prevas är utveckling av intelligens i produkter och industrisystem till världsledande företag. Kännetecknande för Prevas lösningar är innovation, kvalitetssäkring och leveranssäkerhet. Vårt nordiska designhus består av nära 550 medarbetare och vi har kontor i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX Nordiska Börs Stockholm. För mer information, se www.prevas.se.
 
Prevas AB
Huvudkontor: Box 4, 721 03 Västerås, Tfn: 021-360 19 00 Org.nr. 556252-1384

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008