dk  no  en  

sv en dk no

Vet du hur viktigt ljuset är för dig?

NYHET

2018-01-30

Prevas kund, LYS Technologies, har lanserat världens första användarvänliga och bärbara produkt som mäter din personliga ljusexponering. Med en tillhörande app kan den även hjälpa dig att hålla koll på dygnsrytmen som är bra för dig. 

Prevas samarbete med LYS Technologies

LYS Technologies, ett nystartat Londonbaserat design- och teknologibolag, har lanserat den första produktgenerationen som med hjälp av ljussensorer och algoritmer, samt en tillhörande app, ger dig viktiga insikter i vilket ljusbehov din kropp behöver varje dag. På ett naturligt sätt kan man påverka sitt välbefinnande. LYS 1.0 är myntformad, bärbar och tillverkad i snygg skandinavisk design.

På bara 9 månader har Prevas hjälpt LYS Technologies att ta sin innovativa idé genom snabb prototypframtagning, användartester till produktion. Läs mer om projektet och utvecklingen i nästa utgåva av Prevas kundtidning, Tech Trends (ges ut andra kvartalet 2018).

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Helena Lundin

Helena Lundin

Communication and Information Manager

Tel 

+46 21 360 19 20

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning