dk  no  en  
sv en dk no

Kundsupport - din trygghet

Prevas kundsupport är en viktig, och av kunderna uppskattad, verksamhet inom Prevas. Genom Prevas kundsupport ges våra kunder hög tillgänglighet och säkerhet på de produkter och lösningar som vi levererar. Supporten är ett led i Prevas helhetstänkande som går ut på att kunden ska få fokusera på sin kärnverksamhet.

Driftsäkerhet i fokus
Vad innebär ett driftstopp för en produktionskritisk verksamhet? Vilka konsekvenser får ett driftstopp i ett utvecklingsintensivt företag, där time-to-market är den kritiska faktorn? Detta är exempel på frågor Prevas tar ställning till när vi tar fram starkt kundorienterade supportlösningar för företag i olika branscher.

Supportavtal
Du kan välja mellan olika supportnivåer beroende på vilka krav du har på tillgänglighet. I en driftskritisk miljö med höga tillgänglighetskrav erbjuder vi både dygnet-runt-support och förebyggande support.

Support kontakt

För våra kunder finns en nedladdningssida där du kan ladda ner patchar, manualer och applikationer till våra produkter. Nedladdningssidorna är skyddade med ett lösenord. Om du skulle behöva detta lösenord kontaktar du vår support enligt nedan.

Vår kundsupport, förutom för GCM där servicekontrakt definierar överenskomna supporttider, är bemannad 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan.

Produkter

Tel.nr

E-mail

GCM (Goods Certificate Manager)

+46 54-14 74 40

support.gcm@prevas.se

Industriell IT & Automation

+46 20-44 00 99

support.is@prevas.se

 

 

 

 

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning