dk  no  en  

sv en dk no

Innovationstävling 2019, tävla om 1,25 miljoner

NYHET

2018-11-06

Nu kan ni anmäla er till den sjunde upplagan av Prevas och Inissions uppmärksammade innovationstävling. Alla bolag med en innovation innehållande elektronik är välkomna att delta. I potten ligger utvecklingstjänster från Prevas värt 250 000 kr och tillverkningstjänster från Inission värt 1 000 000 kr.

Nytt för i år är att ytterligare 50 000 kr delas ut i form av publikens pris.

I våras stod Viscando Traffic Systems som vinnare av innovationstävlingen 2018 med sin innovation ”Smartare trafikstyrning med 3D och AI”.

Bildtext: 2018 års vinnare Viscando Traffic Systems. Fr. v. Amritpal Singh, Ulf Erlandsson och Kim Bergvall. 

Under Skalet med Prevas och Ny Teknik

Juryn för innovationstävlingen består av Inissions ägare och representanter från Prevas, Almi Företagspartner AB, Nordea och Ny Teknik. Juryn utser de tre bästa bidragen och offentliggör finalisterna den 18 mars 2019. Finalisterna bjuds med till Göteborg där de den 26 mars 2019 ska övertyga juryn i ett Draknästet-liknande koncept. 

Finalen avgörs därefter den 27 mars på stora scenen mitt under pågående Elektronik 2019 i Easyfairs nybyggda Åbymässa-komplex. Finalisterna får presentera sina innovationer inför allmänhet samt press och därefter utses vinnaren av publikens pris. Finalen avslutas med att juryn offentliggör vinnaren av Inission Innovation Award 2019.

ANSÖKAN
Börja med att föranmäla er. Det är enkelt och tar endast någon minut. Maila till tavling@inission.com och ange följande kontaktinfo; namn, adress, telefonnummer och mailadress. I ämnesraden skriver ni ”Intresserad”. Därefter får ni ”Tävlingsregler och formella krav” samt ”Mall för affärsplan” skickade till er via mail. Senast den 4 mars 2019 ska hela ansökan vara inlämnad.

De reservationer vi har är att alla deltagare ska ha ett AB registrerat, att vinnaren bekostar ingående material själv, att innovationen innehåller elektronik och att deltagarna kan offentliggöra sin innovation.

VINSTEN
Genom Prevas erbjuds vinnaren utvecklingstjänster till ett värde upp till 250 000 kr. Vinnaren får också industrialiserings- och tillverkningstjänster till ett värde upp till 1 miljon kronor från Inission. Prissumman på totalt 1,25 miljoner kr kan användas under ett år. För mer information om tävlingen, besök www.inission.com.

Välkommen med din innovation!

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Maria Månsson

Maria Månsson

Director, innovation and research & Site Manager Hammarby Sjöstad

Tel

+46 8 644 36 07

Helena Lundin

Helena Lundin

Communication and Information Manager

Tel 

+46 21 360 19 20

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning