dk  no  en  
sv en dk no
Industriellt Linux

Industriellt Linux

Industriella operativsystem med lång livslängd och öppen programvara.

Prevas har det största oberoende industriella Linux-teamet i Skandinavien när det gäller design, utveckling, kundanpassning och långtidsunderhåll av industriella inbyggda Linux Board Support Packages (BSP:s) – inklusive Linuxvarianter såsom Android och uCLinux. Tjänsterna utförs av en kärngrupp inom vårt Center of Excellence för industriell Linux tillsammans med ett antal Linux-kompetenser som finns spridda inom hela Prevas.

Prevas professionella tjänster inom industriell Linux omfattar alla aspekter av professionellt arbete med BSP. Prevas ser till att all utveckling kan ske effektivt och med ett professionellt långtidsunderhåll som kvalitetsmål för BSP. Det första steget är den tidiga specifikationen och de tekniska diskussioner som krävs för att möjliggöra högkvalitativa BSP. Nästa steg är att snabbt ta fram ett första BSP för att komma igång med testning och utvärdering samt exempelvis kunna hålla utbildningar på det kommande systemet. Utvecklingsarbetet avslutas genom leverans av ett skräddarsytt industriellt Linux (ren Linux, Android eller uCLinux) BSP, inklusive kit för applikationsutveckling, specialanpassad kärna, bootloader, rootfs och deployment integration.

Efter leveransen fortsätter Prevas att ta ansvar för det levererade BSP-paketet. Prevas har utvecklat ett program för långtidsunderhåll för industriella BSP-paket, vilket säkerställer kontinuerliga uppdateringar och förbättringar av BSP samt att upprätthålla dess värde.

När en kunds produkt närmar sig slutet på livscykeln, kan Prevas hjälpa till att förbättra återanvändningen av tidigare BSP-arbeten för att underlätta utvecklingen av nya programvaruplattformar för framtiden. Även efter 15–20 års användning.

Prevas_Industrial_LinuxPDF

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

E-post

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning