dk  no  en  
sv en dk no
Företagskulturen heter Prevas United

Företagskulturen heter Prevas United

Det låter nästan som ett fotbollslag. Och det stämmer till vissa delar. Prevas United är en sammanhållande kraft på företaget. Här är kommunikationen rak och sammanhållningen stor. Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. Det är viktigt att alla trivs. En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass. Join us! 

Prevas fyra grundvärden:

Business Driven

Med kunskap om uppdragsgivarens verksamhet, entreprenörsanda, högsta servicenivå och engagemang skapar Prevas kostnadseffektiva och lönsamma lösningar.

Open Minded Prevas

utvecklar innovativa lösningar och uppmuntrar kreativiteten. De som vill anlita Prevas ska uppleva oss som lyhörda och okomplicerade att jobba med.

Accountability

Prevas projektgenomförande håller världsklass. Vi tar fullt ansvar för våra projekt, arbetsuppgifter och vår egen kompetensutveckling.

Team Spirit

Prevas medarbetare visar omtanke om varandra och delar självklart med sig av sin kompetens och erfarenheter. Genom detta kan alla enklare kombinera arbete med fritid och familjeliv.

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning