dk  no  en  

sv en dk no
Fordon

Fordon

Lägre bränsleförbrukning, el/hybrid-motorer och bättre säkerhetskrav har blivit nya fokusområden för fordonsindustrin tillsammans med kvalitet och lägre produktionskostnader. Kortare utvecklingstider, möjligheter som ny teknik ger och kundkrav på uppkopplade tjänster för smartphones och surfplattor är också exempel på nya utmaningar.

Prevas har lång erfarenhet av att förse fordonsindustrin med högkvalitativa lösningar. Prevas kompetens inom inbyggd teknik i kombination med kunskap om applikationer inom många olika områden gör oss till en perfekt utvecklingspartner.

Prevas erbjuder lösningar och tjänster som hjälper fordonsindustrin att förbättra sin produktivitet inom forskning och utveckling samt att implementera ny innovativ teknik. Vi arbetar med projektledning, utveckling av styr-, mät- och kommunikationsenheter samt diagnostik.

Exempel på lösningar och tjänster

 • Utveckling av inbyggd teknik och styrenheter för ny teknik och nya applikationer, som 4-hjulsdrift, kollisionsminimerande system och LDW-system.
 • Sensorlösningar för navigering, upphängning och rörelse.
 • Exklusiva audioapplikationer, inklusive aktiv ljuddämpning.
 • Testlösningar för:
  - Automatiserad testning
  - Reparationstestning av styrenheter
  - Funktionstestning av enstaka nätverk i styrenheter
  - HIL-simulatorer för testning av enstaka nätverk i styrenheter

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning