dk  no  en  

sv en dk no
ESIP_Electronic Subsystems IP

ESIP (Electronic Subsystems IP)

Gå från nyutveckling till återanvändning.

I de flesta utvecklingsprojekt för elektronik står kärntekniken bara för en liten del av det faktiska utvecklingsarbetet. Det som återstår är det som krävs för att realisera kundens kärnfunktionalitet. Prevas ESIP-koncept (Electronic Subsystems IP) är en systematisk uppdelning av tekniker i delsystem, som kan integreras i en kundanpassad design och som stöder kundens kärnteknik.

Uppbyggnaden av system med ESIP:er börjar med att man väljer en lämplig grunddesign, som matchar det aktuella systemets processorkapacitet och kostnadskrav. Grunddesignen omfattar processor, RAM, dataförvarning samt energistyrning. Grunddesignen stödjer kringutrustning med hjälp av kortmonterade gränssnitt, som kan utnyttjas beroende på det aktuella systemets behov. Den faktiska kringutrustningen är antingen specialkonstruerad eller väljs från Prevas ESIP-bibliotek.

Om ett operativsystem krävs, stöds ett antal alternativ för varje ESIP: Linux, Android, Windows Embedded och ett antal mindre RTOS.

De flesta ESIP:er implementeras i befintliga konstruktioner som finns ute på marknaden, och är beprövade med avseende på EMC, höghastighetsprestanda och stabilitet. Detta medför avsevärt lägre konstruktionsrisk och minskar både tid och kostnad för utveckling.

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Consultant Manager

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning