dk  no  en  

sv en dk no
Enterprise Asset Management, EAM, Prevas

Enterprise Asset Management, EAM

Ökad lönsamhet genom Enterprise Asset Management (EAM) och professionellt underhåll.

I nära samarbete med kunderna arbetar Prevas med att kontinuerligt förbättra Enterprise Asset Manangment och underhållsprocesserna. Målet är inställt på att uppnå bättre effektivitet i din produktionsanläggning och förbättrat ROA.

Prevas är en ledande EAM-leverantör i Norden och har levererat flera lösningar i en mängd olika vertikala marknader och branscher.

Våra lösningar kan implementeras med fördefinierade konfigurationer baserade på praxis per bransch, vilket gör att du kan komma igång snabbt. Lösningarna tillåter kundspecifika konfigurationer som passar just dina behov.

I nära samarbete med kunderna arbetar Prevas med att kontinuerligt förbättra Enterprise Asset Manangment och underhållsprocesserna. Målet är inställt på att uppnå bättre effektivitet i din produktionsanläggning och förbättrat ROA.

Prevas är en ledande EAM-leverantör i Norden och har levererat flera lösningar i en mängd olika vertikala marknader och branscher. Våra lösningar kan implementeras med fördefinierade konfigurationer baserade på praxis per bransch, vilket gör att du kan komma igång snabbt. Lösningarna tillåter kundspecifika konfigurationer som passar just dina behov. 

Processnyckeltal samt rapporter hjälper dig fatta rätt beslut på vägen mot dina mål. Enkelhet och användarvänlighet är viktiga faktorer för att lösningen ska skapa det värde och de förbättringar vi och våra kunder vill ha.

Ett modernt, webbaserat underhållssystem som Infor EAM har den teknik och flexibilitet som krävs för att ge stöd åt de processer och det arbetsflöde våra kunder kräver. För optimal ROI, bör det vara enkelt och kostnadseffektivt att uppdatera och ändra arbetsflödet och funktionaliteten över tiden. I Infor EAM kan vi göra det utan att ändra produktens källkod, vilket resulterar i lägre kostnader.  

Enterprise Asset Management – En partner för framtiden
Vi erbjuder effektiva kundanpassade lösningar för din bransch och etablerar långvariga kundrelationer. Prevas är Infor EAM Channel-partner, certifierad Microsoft Solutions-partner och Oracle Gold-partner.

Partner EAM

Kontakt

Karl-Gustav Ramström

David Baeckström

Sales Executive EAM 

Tel

+46 10 455 25 03

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning