language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Elektronik- och hårdvarudesign

Elektronik- och hårdvarudesign kräver inte bara teknisk kompetens, utan också förmåga att genomföra utvecklingsprojekt på kort tid och med hög kvalitet. 

Prevas har stor erfarenhet av avancerad elektronikdesign från många framgångsrika projekt. Modern elektronikkonstruktion kräver också kunskap om gällande regler rörande höghastighetsdata, EMC, RoHS och säkerhet. Prevas har egna laboratorier och konstruktionsverktyg, vilket gör att vi kan hantera produktutvecklingen från specifikation till färdig produkt.

För kunder som på plats hos dem behöver hjälp i projekt av elektronikkonsulter har vi utvecklat en egen kompetensdatabas, som hjälper oss att hitta den bästa kompetensen för kundens behov. Vår kompetensdatabas ger också våra konsulter verktyg för att få stöd av Prevas samlade kunskap.

Vid behov kan våra elektronikkonsulter ta med Prevas egna arbetsstationer och utvecklingsverktyg ut till kunden. Detta är särskilt uppskattad av våra kunder med mindre FoU-kapacitet eller när mycket specialiserade verktyg behövs.

Vi har expertkonsulter med kompetens inom ARM, DSP, FPGA, x86, höghastighetsdata, Hyperlynx, PCB layout, analog konstruktion, RF-konstruktion, digital konstruktion, 60601-1, EMC, RoHS, LVD och mycket mer. 

Kontakta oss

Maria Månsson

Director, innovation and research & Site Manager Hammarby Sjöstad

Tel +46 70 864 43 99

E-post

Kontakta oss

Peter Löving

Recruitment & Employer Branding Specialist

Tel +46 70 335 20 79

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Pilloxa AB

  Smart stöd vid livslång medicinering 

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions lyfter fordonsunderhåll till nästa nivå 

 • Brüel & Kjær Vibro

  Affärer baserade på partnerskap 

 • QuickCool

  Portabelt kylsystem ska rädda liv

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!