dk  no  en  

sv en dk no
 EAM anpassningsbart arbetsflöde, Prevas

Anpassningsbart arbetsflöde

Kundspecifikt arbetsflöde.

Systemet konfigureras för att passa kundens processer och arbetsflöde. Som resultat får du en kraftfull lösning som är skräddarsydd för dina behov. 

Alla onödiga fält och funktioner tas bort. Planerade eller slutförda uppgifter följer med arbetsflödet och flyttas automatiskt mellan användarnas olika inkorgar så att inga uppgifter går förlorade eller glöms bort. Inkorgarna är dynamiska och kan konfigureras för att visa olika uppgifter inom arbetsflödet eller meddela användaren om aktuella eller försenade uppgifter. Inkorgarna kan även konfigureras för larmhantering.

Vilka garantier går ut om tre månader? Planera en garanti inspektion av tillgångar medan garantierna fortfarande gäller. Vilka arbetsordrar med hög prioritet har inte startats i tid? Hitta orsakerna till förseningar. Detta är exempel på hur startsidan i systemet sätts upp anpassat till varje användarroll.

Startsidan bör innehålla relevanta inkorgar för den specifika användaren, som eliminerar behovet av att söka efter information för att få en överblick. Arbetsflödet går lätt att övervaka/kontrollera och tidsgränser inom processen kan mätas och förbättras. Ett suboptimalt arbetsflöde orsakar ofta fler förseningar än själva arbetet.

Infor EAM erbjuder skräddarsydda arbetsflöden för dina behov!

Kontakt

Karl-Gustav Ramström

David Baeckström

Sales Executive EAM 

Tel

+46 10 455 25 03

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning