dk  no  en  

sv en dk no

AUTOMATION SUMMIT 3-4/9 2015. En branschöverskridande automationskonferens i Västerås

NYHET

2015-08-21
Automation Summit

Automation Summit är en tvådagarskonferens som tar sikte på utveckling och framtida utmaningar i automationsindustrin. Prevas är silversponsor och hoppas på att få träffa dig där den 3-4 september 2015. 

Programmet innehåller presentationer i plenum i kombination med parallella spår. Automation Summit startar kl 09.00 torsdag den 3 september och avslutas efter lunch fredag den 4 september ca kl 13.30.

Ett axplock av talarna:

Kristina Persson, Sveriges minister för strategi- och framtidsfrågor samt nordiskt samarbete.

Mikael Ahlström, VD och grundare för Hyper Island, föreläsare och student, investerare och entreprenör, producent och strateg. En mångsysslare och fokuserar på utvecklingsfrågor och entreprenöriella möjligheter.

Sara Norman, projektchef på SIS, Swedish Standards Institute, presenterar ett internationellt initiativ för att skapa struktur och förutsättningar för Internet of Things.

Lars-Henrik Jörnving, Head of Global Industrial Development, Scania CV AB, berättar om ”The Smart Factory of the future”, eller som det kallas i Tyskland, ”Industrie 4.0” och vad det innebär för dem.

Läs mer om Automation Summit, de olika talarna och anmäl dig.

Varmt välkomna
Prevas AB

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning